Civilförsvaret

Efter skolans sista lektion var det att sätta sig yttlugare en gång vid skolbänken för att kyssna på 2 timmars förläsning om hur man ska överleva utan olika saker.
Visst var det intressant men det visade bara om hur mycket man igentligen är beroende av. Det är ju inte klokt. Mobilen framför allt, alla dagens ungdommar måste bara ha med den eller pilla på den minst 100 gånger per dag. men är det väntan?
Tv, dator, el ja en hel del visade det att vi var i stort behov utav. men tänk då så här; Du klarar 3 dagar utan vatten, 3 veckor utan mat men detta ät vad vi får tag på iallafall. Man kan ju verkligen ställa sig frågan varfös skappades allt detta? Bilarna över huvud taget de har idag nästan förstört vår miljö och snacka då inte industrierna. Varför inte gå tillbaka till häst och vagn? Man skulle nog tjäna mer på det.
Om inte annat så skulle våran luft bli bättre.

Om datorna var borta skulle man ha fullt upp med andra aktivitete som man anstränger sig fysiskt. MEn dagens utveckling går ju frammåt. Forskare letar alltid något nytt och forska om.

Detta var bara en massa funderingar som kom för stunden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0