Sorry för lång väntan på nästa inlägg.

Som vanligt har det alltid en förmåga att gå en bra tid i mellan varj gång jag kikar in här. Fråga mig inte varför. Trotts det är det alltid roligt att någon har ändå kikat in här på bloggen under tiden. 
 
Sitter nu och inväntar sändningen på laghoppningen från EM i Göteborg och det får mig direkt att längta tillbaka till hästryggen. Inte tävlingsmässig men att bara så skrutta runt på uteritter, lättare hoppning och dressyr i paddock, bara få njuta av detta underbara fyrbenta djur. Speciellt att komma bort från en vardag och bara fokusera på nuet ihop med hästen. Vilket jag även är i direkt stort behov av också. 
 
Som många av mina vänner, familj och kollegor på jobbet evt har det senaste året varit segt, jobbigt. Speciellt när jag har pendlat mellan att ligga inlagt på sjukhus pga förmaksflimmer och jobba på sjukhuset. Älskar mina kollegor så jag klagar inte, men verkligen inte roligt att behöva åka in som patient till sitt egna arbete. 
Det som varit som mest segast under det senaste året sedan augusti 2016 så är det hjärtat som har strular från och tillbaka, det ledde till två turer till Stockholm för en mindre operation pga förmaksflimmret. Lyckades vara besvärsfri i 2 månader och då beslutades att all medicin skulle sättas ut och det höll tyvärr dock 1,5 månad att vara medicinfri. Helgen som var nu blev det åter igen inläggning på sjukhus för att påbörja en nya sorts medicin. 
 
På tisdag börjar dock ny era i mitt liv igen, studier. Efter att ha jobbat som sjuksköterska under 2,5 år som det nu har gått sedan examen så är det åter idags för skolbänken. Denna gången blir det att läsa en specialistutbildning med inriktning mot ambulans. Ett dröm yrke som jag haft sedan jag var runt 8 år. Ska bli extremt roligt men samtidigt skrämmande att starta om stuidepluggen igen. Ihop med detta så är skolan i Borås, kommer att pendla till Borås för föreläsning, tentamen och övriga delar som ingår. Samtidigt ihop med detta kommer jag även att jobba kvar på en viss procent på jobbet, detta är för att jag vet att jag behöver ett studie break vissa dagar, samt även är det mitt sätt att få ta vara på det jag lär mig ihop med praktiken och varför då inte bättre ta vara på det på jobbet.
Med tanke på att mina chanser till att tillvara ta mina intressent under tiden som studierna är fram tills juni nästa år har gjort att jag funderat en hel del hur jag vill göra med Folkracet. Älskar sporten, gillar att köra på tävlingar, att vara i garaget och lära mig mer om motorer och dylika ting. Tyvärr ut efter vad jag kommer ha i tid utöver jobb och studier samt efter att ha legat inne på sjukhuset i helgen som var har jag gjor det jobbiga beslutet att det är lika bra att sälja av allt jag har inom folkrace. Slippa tänka på att jag står och betala hyra för ett garage som jag inte hinner att vara i, känns så onördigt. Sporten över lag komme rjag aldrig att ge upp, älskar ju att hjälpa till som funktionär samt att vara publik på tävlingar på andra klubbar, hjälpa klubbmedlemarna. 
 
Hmmm, detta skulle egentligen vara ett kort inlägg. Aja, bjuder på det. Mycket som har skett under senaste året, många tankar, funderingar och beslut. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lillemmish - mode - inspo - mamma

ha en fiin dag
kramizzz

2017-08-26 @ 09:23:13
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0