Jag kan.......

Sitter nu gott i soffan och tänkter tillbaka på det som varit under dagen, började med lite praktisk träning med omhändertagande av olika trauma fall. Känner på mig hel tiden, ta vara på allt du kan och verkligen sug åt dig det, du kan detta och i nästa stunda. vad tusan ska jag göra i den situationen och den situationen. haha. Det brukar alltid lösa sig. 
 
Fick träna och vara första bil på ett fall trauma och medan jag satt och höll koll på patientens huvud (dockan), så undersökte min kollega patienten, han famlade lite mellan undersökningarna och under tiden så hade jag gjort många konstaterande och pushade honom till att slutför det han fann som var problemet. Efter fallet så kände jag bara, "Klara du fixar det här, det är inga problem, sluta ha dina hjärn spöken". haha skrattar allt åt mig själv just nu. 
 
Förövrigt så plockade jag precis ut en tårtbotten ur ugnen, måste allt säga för att göra receptet första gången så blev den tidktigt lyckad :D. Min första tårtbotten som jag gjort själv som blev bra. I morgon blir det att fixa ihop nougatkrämen och hallonmoussen som ska vara som fyllnad och även göra garnieringen upp till. Målet är att ha tårtan klar till på lördag fm innan jag ska till jobbet. 
 
Pst: tårtan ska med på söndag till jobbet där jag kommer att fira en del av min födelsedag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0