Tre dagar

I onsdags fick jag förlora en till älskad häst. Denna gången var det Trolle, men det var ju bestämt sen innan. EMn det känns helt verd när han inte är kvar. Han får mig att minas två andra hästar som jag saknar mycket och det är Sabina och Hero.
Sabina var min allra första halv foderhäst och henne hade jag hans om 3 dagari veckan. Hon var en Nordsvensk och så mycket kul vi hade ihop. Ja vi älskade varandras sällskap och så bra hon mådde. Jag blve ledsen när jag inte fann henne en dag i stallet. Viserligen hon hade varit halt ett tag men det var inte roligt. Det gick ett tag jag hade Symfonie och sedan Charmör. När jag hade haft Charmör i 3 månaderoch var med i bohuscupen med laget ifrån Valsäng fick jag reda på att Sabina hade avlivats. Jag var så ledsen.

Charmör skulle operera sig en vår, Då frågade Jessicas syster mig om jag ville hjälpa henne med hennes ny köpta häst som hon då hade haft i 3 veckor och jag tackade självklart ja. Antar att hon frågade mig för att jag inte skulle gå och se hur alla de andra får rida och pyssla om någon utom jag. Jag red honom 3 dagar i veckan, efter två veckor fick jag inget roligt besked av mina stallkompisar. De sa att Hero hade fått avlivats efter att ha brutit ena frambenet i en transport. Jag var så ledsen över honom med.

Nu var det Trolles tur. Visst han var gammal och vi gjorde det som är bäst för honom. Men det är absolut inte roligt att förlora en familjemedlem som han hade blivit för mig ihop med Acke, Queen och familjen Bengtsson.
Men han finns kvar på gården och det både känner jag, hör och märker.
I går när jag kom till stallet för att mocka så hörde jag saker i stallet som bara e häst kunde gör och Acke och Queen var ute i hagen så det var ju ej dem och då klaffade det för mig att dte var trolle. Sedn var han även med mig när jag mockade. Han har nog även garanterat följt efter mig hela den dan med.
Men han finns där och kommer alltid att göra. nära familjen Bengtsson och han har sin kompis dukat med sig.

Det var inte roligt men samtidigt så har livet sin gång. det var Trolles tur och det är sånt man får räkna med men det är inte roligt och det är ett svårt beslut man tar. Han vaktar nu över hagarna och alla andra som är på gården.

Ikväll ska jag iallafall försöka roa mig ihop med mina vänner. Vi ska fira Ewa på bowlinghallen och innan de ska jag se om jag kan rida och sedan hem till marie och göra mig iordning.

Ny frissa

Marie tog bilder unde tiden jag var hos frissan. Men detta blev slut resultatet.

Som sagt, som det låter så har jag vart hos frisören och ändrat min frisyr. Denna gången blev den kortare och fick en hel del volym på köpet.
Det var faktiskt skönt och en förbättring av mig själv. Lite ovant än men det ska jag vänja mig i.
Inte så konstigt i och för sig. har haft långt hår ja, sex år tror jag.

Men det var behövligt.
Efter frissan blev den en härlig liten shopping runda på Kungsmässan med Marie och Peder.
Köpte två nya ögonskuggor i ljuslila och ljus hudfärgat. Blev även ny trosa och bh.

Nu är man hemma och njuter av den nya frisyrer och har spegel framför mig när jag nu sitter i hallen.
Enda stället som jag kan få vara ute på brebandet nu man än inte har trådlöst.

student mössan beställd

Då var student mössan beställd och det känns faktiskt underbart att vara en bitnärmare studenten till våren men ändå inte. Men tiden har sin gång och sås ka vi även gå vidare.
Efter stallet var det en kamp om vem skulle vinna över mig och Queen men gav upp till slut. Jag vet att jag absolut inte ska ge upp men Mickan visade mig nya knep som jag ska använda nästa gång och då ska det verkligen gå vägen. Hon testar mig nu när hon har lärt känna mig och det gör hon fortfarande.
Nu är det mys med pappa, Elin, Christina och Zingo om han kommer in framför Idol.

Torsdag

Nu sitter man här och håller på med skolarbete efter en dag som började mycket lugnt.
Nja. Lugnt och lugnt. vaknade halv ett i natt och kännde att någon stod i rummet men annade att det var Julia eller morfar som kollade hur jag hade de. Somnade lycklits vis om väldigt snabbt.
Under morgonen satte jag mig och mediterade en stund och det behövdes verkligen. Lyckas få ur mig en del negativa energier så att jag kännde mig lättare och kunde fokusera mera på skolan när det var dags att fara dit.

Har pratat en hel del med Marie om det mediala och andlighet samt en hel del annat och det var verkligen skönt att få prata med någon om det hela som dela samma tankar och annat.
Vi körde även ett rätt så hårt pass på gymmet och jag fick visa hennes hur man trönade biceps och triceps.

Nu sitter jag här och håller på med hemtentan i katastrof medicin och ska strax även titta på SOS Gute.

Fika

En mycket underbar som var ihop med Marie, Ewa, Alex och Danielle. Satte oss på Linnéas och fickade. De hade 10 års jubileum så då kostade allt 10/st. Så gott och härlut billigt. HAha. Aja. Lyckades även hinna att ringa till tävlings ledarenför novemberracet för att anmäla både mig och Marie som funktionärer. En mycket lyckad dag som verkligen var trevligt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0