Minns inte när det var senast!

Oj vad saker sker som mest när man känner att de inte hinns med, vilket menas bloggen. Har allt varit ett långt uppehåll sedan senaste inlägget och kanske det blir från detta inlägget och fram över med, vem vet?
 
Sedan ca 3 månader tillbaka så har jag nu en pojkvän, en underbar kille som verkligen står ut med att vi knappt hinner att träffas pga av att jag jobbar i Varberg. Han bor i Landvetter vilket är pt fel håll när jag jobbet och jag bort halvvägs hen till honom vid det laget. 
Förhoppningsvis så kommer det ske mycket ändringar på den fronten. Var på arbetsintervju idag på Östra sjukhuset på en infektions avdelning som söker en sjuksköterska till hösten. Vet inte om infektionsavdelning är min grej direkt, värt ett försök om inte annat. Fick ett bra bud på lön vilket menas att jag höjer den ca 2.000kr ifrån den lönen jag har i nu läget på Varbergs Sjukhus. Ska ge besked i början av Augusti om det blir något hos dem. Har sökt andra tjänster med så hoppas på att få komma på fler intervjuer. 
 
Oj vad tiden gick, dags att stänga ner och fixa ihop det jag ska ha med mig hem till killen för övernattning hos honom och sedan köra till jobbet i morgon.

RSS 2.0