Vetenskapliga texter.

Känns snart som all denna vetenskaplig text och formuleringar står mig upp i halsen när som helst. Kämpad med en uppgift som jag lämnade under under praktiken. Ändrar och tjusterar men inte är det till lags för läraren som rättar den oavsett, blir så irriterad. Är långt ifrån en akademiker egentligen men denna utbildningen går jag för att jag tycker det är intressant att läsa och det är roliga kurser.
När det kommer till skriftliga arbeten så vill jag egentligen bara strunta i allt, dock går det ju inte direkt att göra. Jo det går men då blir det att hoppa av kursen och det känns nu extremt onödigt när jag nästan är klar med specialist utbildningen.
 
Bara att bita i det sura äpplet och svälja ner bitarna och ta nya tag. Nu blir det att återigen att sätta sig med texten, gå igenom kommentarerna ordentligt och ändra om så att det blir bra.
 
 
På tal om annat så börjar det ändå lossa för oss med uppsatsen. Problemformuering är kanonbra enligt mig, lite små justering så blir det bra. Nu är det dags att skriva ihop de infromationsbreven som ska ut till chefer och kommande informanter (De vi ska intervjua) sedan känns det verkligen som att vi är en god bit på väg. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0