Jag kan.......

Sitter nu gott i soffan och tänkter tillbaka på det som varit under dagen, började med lite praktisk träning med omhändertagande av olika trauma fall. Känner på mig hel tiden, ta vara på allt du kan och verkligen sug åt dig det, du kan detta och i nästa stunda. vad tusan ska jag göra i den situationen och den situationen. haha. Det brukar alltid lösa sig. 
 
Fick träna och vara första bil på ett fall trauma och medan jag satt och höll koll på patientens huvud (dockan), så undersökte min kollega patienten, han famlade lite mellan undersökningarna och under tiden så hade jag gjort många konstaterande och pushade honom till att slutför det han fann som var problemet. Efter fallet så kände jag bara, "Klara du fixar det här, det är inga problem, sluta ha dina hjärn spöken". haha skrattar allt åt mig själv just nu. 
 
Förövrigt så plockade jag precis ut en tårtbotten ur ugnen, måste allt säga för att göra receptet första gången så blev den tidktigt lyckad :D. Min första tårtbotten som jag gjort själv som blev bra. I morgon blir det att fixa ihop nougatkrämen och hallonmoussen som ska vara som fyllnad och även göra garnieringen upp till. Målet är att ha tårtan klar till på lördag fm innan jag ska till jobbet. 
 
Pst: tårtan ska med på söndag till jobbet där jag kommer att fira en del av min födelsedag. 

Glädjande känsla.

Suttit i stort sätt hela dagen med skolarbete, har lyckats knåpa ihop en bra bakgrund som jag faktiskt är riktigt nöjd över för en gång skull. Eventuell jaga fatt på lite mer artiklar om hypoxi och luftvägsstopp hos barn för att finslipa den lite till. Annars fick jag glädjande besked att kompletteringsuppgiften som jag nästa slet av mig håret för när den gjorde blev idag godkänd. Kunde inte bli en bättre känsla för denna dagen. 
 
För övrigt blev det en 4 km Power Walk runda i solen sken, var lika bra att njuta av solen när den väl visade sig. Fyllde även på spolarvätskan på bilen som jag borde gjort innan julafton men nu blev det allt gjort. 
 
Men nu ska jag spana in filmen Charlie St Cloud som går på tv3. 
 
Blir även att inviga denna fina muggen som är på bilden som inhanlades i Florida.
 
 

2018 första dag.

Nu har näst intill hela dagen gått av 2018 första dag på året. Halvligger här i soffan efter denna dagen. 
Flimmret är äntligen borta sedan i morse, vilket känns helt underbart skönt, men magen är snarare si sådär istället. 
Men vad ska man göra, funderar på vad det hela kan bero på, aja nog om de. 
 
Var inne i Kungsbacka och handlade innan idag, stannade till hos en klubbkamrat och snackade en stund med han och hans fru en stund. 
 
Väl hemma igen blev det lite avkoppling innan jag snabb städade huset får ett litet besök som kom helt oväntat, men en mysig stund blev det ihop med lite matlagning. Nu har besöket återvänt hemmåt och jag halvligger i soffan. 
Bäst att släcka ner nu så att jag kan fokusera på morgondagen istället. 
 

RSS 2.0