Helgen har snart checkat ut.

Puhh, har knappt varit hemma under hela helgen. I fredags startade jag dagen med att vara ner på Falkenbergs Motorbana och bemanna ena ambulansen på baksidan av banan under fredagens test pch vkal för Västkusloppet. Solen sken hela tiden och var både utanför ambulansen och sittandes i ambulansen för att vila från solen. 
När klockan sedan närmade sig 16:00 så var det att knapta upp till bilen för att dra vidare till Varberg och stå som sjuksköterska på kvällstävlingen i Folkrace på Annebergsbanan i Varberg. 
 
 
Det var minst sagt full ös hela dagen och bilen parkerades vid 22:15 på kvällen och lämnade hemmet vid 06:40 på morgonen. 
 
Lördagen var det dags att återvända bilen mot Falkenberg och en ny dag för Västkustloppet. Med ambulansen på baksidan var det mest att ibland sitta i den och skydda sig från solen eller att vandra runt inne på posteringen. Var en del smällar på banan under dagen men fick ej rycka ut till någon av dem. 
När Sverige-Englands matchen sedan drog igång så passade även molnen ge oss en regnskur med. Med paddan för fotbollen och utsikten över tävlingarna som pågick på banan så kunde man ändå få koppla av lite. 
 
 
Idag var äntligen sista dagen på helgen kommen och även sista dagen för Västkustloppet. Dagen bestod av att hjälpa till med sanering av en sträcka på banan vilket jga gjorde var att stampa sönder absolen. Hjälpte kamera mannen att förflytta tv kameran från postering till innerplan när tävlingen var slut. 
 
Blev en hel del smällar framför posteringen och avåkningar, ambulansen stod kvar på samma plats som jag hade parkerat den under morgonen fram tills tävlingen av avflaggad för dagen. 
 
 
Så här var bilplaceringen av bärgare (vänster), räddning (mitten) och ambulansen (höger). Dörrar på vid gavel för att ha möjlighet till svalka om inte solen skulle göra bilarna till bastu. 
 
Nu sitter jag här hemma och njuter av tystnaden med en stor kopp te och laddar om inför 6 dagars arbetsvecka med avslutande med firande av min Mormor som fyller 90 år under söndagen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0