Helg i fartfullt tecken

Då var det närsmat sista timmarna på denna helgen i sin anda. Oj vad mycket som ändå har hänt denna helgen, en massa roligheter av olika dess slag. 
 
Startade fredagen mindre rolig med ett nytt flimmer som kom under morgonen och den höll verkligen i sig hela dagen. Trotts det så blev det att dra med bilsläpet ner till Varberg och lasta Lindas folkracebil. Där efter in till friskis och gå 8 km på löpbandet. Kan inte direkt hård träna men att gå 8 km i hyfsat lugn tack kunde jag ändå göra. Sagt och gjor det fixades innan en härlig dusch och upp piffning inför en kväll på Bruket ihop med 27 andra underbara personer från Falkenbergs Motorklubb. 
Bowling, stor enorm mägttande hamburgare och en super go mocca cheescake avslutade en härlig fredagskväll. 

Lördags morgonen ringde väckarklockan vid 03:35. Upp ur sängen kom jag med mycket möda. Snabb fixa och toabesök innan Linda och jag startade resan till Hästveda. Roligare resa kan jag inte minnas på länge, mycket skämt och skratt från vårat håll under hela dagen. 
När bilen väl var besiktig och klar för start intog vi våran frukost som vi hade inhandlat på vägen. Där efter blev den promenad och kolla över banan. En ren grusbana, lite tråkig delvis, saknade verkligen lite asfaltssträckor. Linda och jag diskuterade underlaget en del och vi anade att på vissa bitar skulle det bli enormt uppkört och det stämde även när finalen startade. 

För Linda så gjorde hon kanon fina starter, hade hon inte gått in och kört om bilen som skulle varvas i första omgången hade hon vunnit heatet men istället blev det lite touch av varvningsbilen och hon kom 2:a istället. i omgång 2 var det en rejäl uppställning av bilen i lång kurvan vilket gjorde att hela förarsidan for in i ett räcke och hon förlorade ledningen och kom ner till 3:e plats som hon höll hela heatet sedan. Efter touchen i räcket så kunde vi inte rubba förardörren så det blev för henne att hoppa ut ur passagerar sidan. Vi riktade bilen så mycket vi kunde på plats. Efter en liten lunch så var det dags för 3:e omgång. Fick ett dåligt startspår och blev klämd i starten och ihop med det så for helt plötsligt förardörren upp och hon fick sitta och hålla dörren samtigt som hon rattade sina varv genom banan och kom in som 3:e i mål. Vilket gjorde att hon blev första utanför A-final. Bilen fick också komma med hem igen. 

Söndagen blev en skön liten sovmorgon innan det blev att hjälpa till på bilentusiast meetinget som var vid Rolfsbroån. Hjälpte till i poängpromenaden. En härligt dag med medlemmarna i klubben. många härligt bilar av dessa olika modeller och bilmärken. 

Nu blir det att ladda inför morgondagens 2 intervjuer som är för uppsatsen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0