Livet känns härligare.

Har kommit en ny fas av mitt liv på ett sätt. När studierna tog slut så hade jag under november och december på mig för återhämtning, speiellt att jag inte längre är student utan kan jobba och göra det jag vill och känner för på min fritid. 
 
På min födelsedag den 7 januari så fick jag en härligt fördelsedags present som var anställningspapper för arbete inom Ambulansen i Borås. Jag minns att jag då hoppade av lycka till att äntligen arbeta med mitt drömyrke. Nu idag har jag arbetat 3 pass på ambulansen och verkligen stormtrivs. Vad som är mitt plan i nu läget är att jag fortfarande jobbar kvar på 100% i Varberg men på mina lediga dagar från Varberg så hoppar jag in och jobbar i Borås när de har sjukluckors ute. Är timanställd fram till sommaren i Borås. Under sommaren sedan är jag tjänstledig från mitt jobb i Varberg och kommer enbart vara på Ambulansen i Borås. 
 
Annars så håller jag på och skapar om inredningen i mitt hem ifrån pappas inredning till min alldeles egna. Har gjort mig av med ett gammalt bort som fick ny ägare efter ca 30 min. Bokhyllorna i vardagsrummet står i garaget i väntan på att jag sla lägga ut dem till salu. Där bokhyllorna stod fick jag in et tv bänk som jag köpte av en kär vän. Matbordet fick flytta från köket till vardaghsrummet. 
Där matsalsbordet stod innan har jag nu skapat mig en myshörna, som jag bara älskar <3. 
 
All min fritid nu förtiden går åt till andra saker än dator skärmen. Dator är typ avstäng runt en vecka innan den sätt på och ibland kan det gå längre. Vilket det aldrig gjorde innan då jag satt vid datorn varje ledig minut jag hade hemma. Njuter istället av min nya inredning och böcker. 
 
Förövrigt så har även beställning av Moccatårtor sakt kommit igång. Har redan levererad 3 st till personer som beställt. Har även en beställning på intågande som är till en kollega som önskade ha denna på påskafton. 

RSS 2.0