Skapandet av sitt hem

Flytten är överstökad, det som är kvar är att packa upp allt och invänta leveranser på möblerna som är beställda. 
 
Vad passar inte bättre än att kunna gå och pula och har sig i sitt egna hem. Skapa sig det hemmet man själv vill ha?, det är ändå rätt mysigt får jag lov att säga. Hittade soffbordet och ett avlastningsbord på Mio i tisdags och beställde hem det under gårdagen. Soffbordet kommer bli en toppen bra komplement till soffan som jag så innerligt hoppas på att få hem v 39. (hålla tummarna att jag får den då). 
 
Men det absolut bästa av allt är ju ändå att kunna ta sig en promenad ner till torget, cikulera i lite olika butiken för att sedan gå till Knalleland och handla kaffebryggare och där efter ta sig en promenad hem. Det absolut bästa känslan någonsin. Att bo på landet är bra härligt på sitt sätt men att kunna ta en promenad för att handla saker är ändå det bästa. Slippa ta bilen bara för att jag måste inhandla något, det är lyx för mig. Älskar mitt nya hem som sakta men säkert börjar förvandla sig till boning jag vill ha. 
 
Blomman jag fick av mina kära fd kollegor från Akuten/Ava i Varberg. Den fick vara den första blomman som kom in i lägenheten. 
 
Kära servitrisskåper som jag fick köpa av min moster och som matchade kanonbra in i hörnet av vardagsrummet. Böcker håller på och flyttas upp ifrån flyttlådorna till hyllorna
 
Detta var ifrån flyttdagen. Pausade till med pizza och livesändninge från RoadRacing SM i Anderstorp mellan allt möbelbärande och början till upplockningen av kartonger.
 
Älskar detta besticksätt. Ren tur hade jag med, Cerverade har just nu 50% rabatt på vissa av bestiken och där av på detta sätt. Istället för att betala 2000kr så fick jag det 999kr. 
 
Efter ett lass hämtning i onsdags fick resten av blomsterarrangemangen. 
 
Zingo har varit mycket skeptiskt för flyttan men sakta men säker tar sig fram mer och mer om dagarna. Här passade han på att titta ut genom ena fönstret i vardagsrummet under gårdagskvällen. 
 

Nytt kapitel har startat

Sitter här i min nya lya och inser att ett nytt kapitel har startat i mitt liv. Jag har flyttat till lägenhet ca 200 m från torget i Borås. Känns så konstig och overkligt men ändå så verkligt. 
 
Fick tillgång till lägenheten i måndags och nu sitter jag här på lördagen och sista lasset med alla möblerna gjordes idag. En del saker är kvar i huset men de kommer att få flyttas under onsdagen när jag har vägarna förbi för att vara på sista onsdagsträningen i Falkenberg. Då är det mest krukväxter, tavlor och andra små ting som får plats i bilen. Ska då även lämna tillbaka släpet som jag fått låna av en på Falkenbergs Motorbana. 
 
Trotts att det känns så skönt med flytten så är jag ändå orolig för Zingo. Under hans 12 år som katt så har han bara flyttat en gång och det var när han var 9 veckor gammal. Att bli innekatt är en stor omställning för honom. Han har nog förstått under senaste veckan att det är nya saker på gång men att flytta och bli innerkatt kanske inte är hans motto, men han är så speciell så att jag kan inte lämna honom till vem som helst heller. Jag ger honom en ärlig chans att testa på det sina sista år som innekatt i lgh, även om det kanske inte är det fullt optimala för honom men jag måste ge honom en chans. 
När han kom in i lägenheten första gången idag så gick han runt och spanade in varje vrå och skrymsle. Men nu de närmsta 3 timmarna har han varit under min säng. Ändå kommit från när han jag letat efter honom och kelat en stund med i mellan åt men håller sig för det mesta under min säng. Nya ljud och ny miljö, hoppas så innerligt att han vänjer sig och vågar sig fram mer. 
 
Efter all bärande med möbler är det rätt skönt att sitta ner i fåtöljen och kolla på lite film. För än så länge har jag ingen soffa, men hoppas på leverans av den inom 1 vecka. Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen innan jag kanske plockar upp några lådor till. 

RSS 2.0