Även starka människor behöver någon som ser en.

Jag vet hur stark jag är som person, att kunna ta mig igenom olika svårigheter på olika sätt och se innebörden av den. Men det är inte alltid så lätt som man visar det. Även starka människor har sina brister och dessa brister har vi mycket svårt med att visa offentligt.
På ett sätt vet jag verkligen när jag borde visa mina brister men gör jag det i just det läget? nej, inte dirket eller jo för de som känner mig allra bäst visar jag dem för men det är inte många.
 
Personligen har jag mycket svårt för att prata om jobbiga saker som handlar om mig själv, när det ofta kommer på tal så lyckas jag alltid bolla över samtalen till något annat så snyggt att folk inte märker det. Det är för att jag inte just du vill eller kan visa mina svaghet för de personerna. Absolut kan jag berätta om saker men vissa saker är mycket känsligare än andra och när de kommer på tal så blir jag istället innestäng.
 
Mycket har ändå förändrats för mig detta året, för de jag håller närmst har jag börjat visa mina brister för mer och mer. Börjar ta tag och prata om dem för de personerna. Men det är absolut det svåraste och jobbigaste jag vet, dock är det något som stärker mig i min gena personliga styrka i att vara stark med. Men på något sätt är det alltid något som fattas i ordet och det är egentligen inte själv ordet utan avsaknaden av fysiska kontaktad när den är som mest saknad.
 
att bo själv gör ju inte avsaknaden mindre direkt utan mer jobbig. Att inte har någon vid sin sida som kan krama en när man är i behov av det som mest. Det är de stunderna som den starkaste personen behöver en fysisk kontakt för att kunna bevara sin styrka.
 
För att rama in det lite mer exakt så lägger jag till bilden som visar allt jag önskar att människor runt mig kan göra. Att visa att de finns där och ser mig med de svagheter jag vill visa men inte vågar eller kan.
 

Crossfit och avsaknad av gemenskap.

Har idag för första gången testat på Cross Fit. Mycket speciellt får man ändå säga, mycket arnvändning av sin egen kropp, på ett träningssätt som jag verkligen inte är van vid. Intressant och roligt. Man inser hur tufft träningspasset verkligen var. Är nu helt slut i axelarn, orkar verkligen inte lyft armarna över axelhöjd mer för denna dagen. Stior frågan är hur blir det i morgon? vill jag vet, nja inte i nu läget. Får nog köra ett litet träningspass på jobbet innan arbetspasset startar. 
 
Men en sak hann ikapp mig på träningen och det är hur mycket jag saknar en gemenskap, en gemenskap jag aldrig direkt har haft heller. Ensamheten har varit mycket stor under en mycket lång tid i mitt liv. Men att flytta till en stad och försöka hitta nya vänner är lättare sagt än gjort. Alla jag känner och umgås med är kollegorna men hur ska jag finna ny vänner utanför arbetet? hur gör jag det bäst? 
Nu när lägenheten är näst intill klar efter flytten så märker jag av hur mycket tid jag nu har till att göra en massa saker och åter igen står jag där att göra alla sakerna själv. Jo vänner har jag men de har alltid varit på långt avstånd hela tiden oavsett vart jag än har bott. 
 
För skoj skull så skrev jag singel i Borås på google och ser hur olika dejtingsidor radar upp listan efter det sökfältet. Men jag har testat dejtingsidor och stötar bara på en massa folk som gör mig bara mer förbryllad på om det ens finns något att finna vänner eller en partner ens. 

1 månad i lägenheten <3

Tiden swishar fram och rätt som det är har jag nu haft nyklarna till lägenheten i en månad. Njuter fortfarande varje dag att kunna bo så centralt som jag göra. Kunna ta en lång härligt promenad till och fram jobbet och låta bilen få stå. Så ofattbart men så otroligt skönt på samma gång. 
 
Idag kommer jag ha alla möblerna på plats i köket, vardagsrum och sovrummet. Vad passar då inte bättre än att få hallen färdigmålad upp till? Inväntar att målarn ska komma tillbaka från frukosten så att han kan börja måla hallen i Noble Blå färg. Kommer bli här kombination till de mörkbruna listerna runt karmar och golv. 
 
För övrigt fick jag byggt ihop köksbordet idag som kom i tisdags. 
Så här blev de ihop med köksstolarna i köket <3
 
Haft Soffbordet och avlastningsbordet på plats i ca 1 vecka nu. Idag kommer soffan som ska bäras upp om ca 30 minuter och sedan är allt komplett i lägenheten :D <3
 
Avlastningsbord Woodenforge från Mio
 
Soffbord Woodenforge från MIO
 
Zingo fick sig även en klös och klätterhörna i sovrummet.

RSS 2.0