Godkänd och inväntar examensbevis

Så jäkla skön kännsa som in finner sig i hjärna och kropp efter detta året med studierna till specialistsjuksköterska. Idag sitter jag nu här hemma med Zingo i knät och verkligen njuter och kan på ett sätt inte förstå att jag har tagit en Magister examen och även en specialist examen. Det är så oförklarligt beskrivande och så enormt underbart skönt. 
 
Har nu bara 1 pass kvar på praktiken och på onsdag lämnas sista papprena och utbildningskläderna tillbaka på högskolan. Idag såg jag även att mina sista högskolepoäng anlände in och har nu snabbt som attans även ansökt om examensbevis. Wow, kan ej fatta det men ändå kan jag det. 
 
Det roliga är nu även när jag tänker tillbaka på få några år sedan när jag tog studenten. Då sade jag till mig själv att jag ska vara färdig sjuksköterska innan jag fyller 25 år och jag var färdig ca 1 vecka efter att jag fyllt 24 år. Efter den examen hade jag sagt till mig själv att jag ska vara färdig specialistsjuksköterksa inom ambulanssjukvård när jag fyllt 28 år. Det är nu 1,5 månad kvar tills att jag fyller 28 år. Mina inre beslut står i sig med styrka och klar blir jag inom tidsintervallet jag har beslutat mig för. 
 
Så jäkla skönt att nu bara behöva jobba och kunna slappna av skolarbete och jobb samtidigt. Lägger nu upp denna bilden för att gratta mig själv :) <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0